Stil Rustic Pentru Biroul De Acasă Sau Cum Sa Muncești Într-un Spațiu Primitor – UITE 14 Idei

Stilul rustic pentru un design de birou de acasa este o idee foarte originala si confortabila. Mobilier din lemn natural, grinzi pe tavan, ramuri reale de copaci pe podea si o multime de tesaturi dragute – acesta este doar inceputul amenajarii rustice a biroului.

Un birou in casa este ca un sanctuar sacru pentru oricine isi castiga viata lucrand de acasă. Acesta este locul unde se nasc cele mai bune idei, unde petrecem cea mai mare parte a timpului, locul care se simte ca o casa mica in interiorul casei mari. Fireste, ne dorim ca acesta sa fie decorat astfel incat sa ne reflecte personalitatea, sa ne faca sa ne simtim cat mai confortabil prin infuzarea camerei cu un aer de familiaritate.

Principalele caracteristici ale biroului rustic de acasa pot fi ferestrele mari, materialele naturale si culorile care ofera un aspect aerisit si organic. Peste baza rustica a biroului se pot adauga accesorii originale rustice pentru un design complet: un covor din piele, blanuri sau tesaturi naturale, niste franghii, plante in cutii, vesminte metalice de moda veche si altele. De asemenea, puteti adauga ambiantei rustice cateva accente ale altui stil pe care il preferati: o piesa de mobilier minimalista sau un corp de iluminat modern – vor arata fermecator integrate in designul rustic al camerei.

Chiar daca vorbim de un stil rustic, asta nu inseamna ca gadget-urile nu-si mai au locul in birou. Ba din contra, puteti utiliza dispozitive de inalta tehnologie cu spatii de depozitare foarte bine organizate. Impreuna cu podeaua rustica de lemn si elementele decorative, acestea vor creste functionalitatea locului. Contrastul dintre tehnologia moderna si materialele naturale va spori sentimentul de caldura al biroului dumneavoastra de acasa.
Desigur, indiferent de incapere, cel mai important este sa adoptati stilul de amenajare in care va simtiti cel mai bine si care va reflecta personalitatea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *