15 Băi Rustice – Inspirație În Imagini Pentru O Casă De Vis

Exista o multime de stiluri diferite pentru a decora baia, dar tendinta actuala sunt interioarele rustice, care devin din ce in ce mai populare. O baie cu interior rustic poate oferi o atmosfera calda si relaxanta si va permite sa va simtiti mai aproape de natura.

Stilul rustic inseamna a fi mai aproape de natura, de viata la sat. Principalele caracteristici sunt, in primul rand, materialele naturale, cum ar fi piatra si lemnul, si, de asemenea, mobilierul din lemn masiv. Stilul rustic se combina deseori cu stilul industrial, minimalist, shabby chic si traditional, astfel incat accesoriile si aparatele sunt de obicei alese in functie de acest mix. O baie rustica creeaza foarte usor o atmosfera relaxanta, este un spatiu confortabil in care va puteti bucura de o baie cu multa spuma si in care va puteti simti mai aproape de natura. Podele din lemn si piatra naturala sunt ideea cea mai utilizata pentru aceasta camera, la fel si mobilierul din lemn masiv.

Chiar daca poate parea neobisnuit sa vezi orice altceva in afara de faianta lucioasa intr-o baie sau de mobilierul clasic, adaugand un singur raft facut din lemn de hambar sau o scara mica din livada, pe care sa o folositi ca suport pentru prosoape, veti schimba complet aspectul acesteia. Nu trebuie sa va fie frica sa introduceti si elemente mai mari de design: grinzi decorative, un perete accentuat din lemn sau materiale grele din fier forjat. Acestea pot transforma baia intr-o evadare montana sau intr-o cabana istorica.

Asigurati-va ca luati in considerare si iluminarea baii. Materialele naturale, cu texturile lor ciudate, nu reflecta atat de multa lumina precum suprafetele lustruite, cum ar fi faianta, iar acest lucru poate face ca baia sa para intunecata, mai ales daca nu este nici foarte mare. O idee ar fi sa vopsiti peretii in alb sau bleu, pentru un aspect fresh, sa alegeti o oglinda mare care sa reflecte lumina sau sa alegeti ornamente albe care vor face ca totul sa para curat si proaspat. Crearea unui decor rustic in baie este usoara, trebuie doar sa va focusati pe utilizarea pietrei naturale si a lemnului, a grinzilor din lemn, a mobilierului din lemn masiv si a infuzarii unor elemente industriale. Aruncati o privire la fotografiile de mai jos pentru mai multe idei cu bai rustice. Cu siguranta veti gasi macar una pe gustul dumneavoastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *